Vahvasti paikallinen printtimedia – koko Suomessa

Suomen Paikallismediat Oy on 132 jäsenlehden muodostama paikallisten sanomalehtien markkinointi- ja mediamyyntiketju. Olemme lehtimainontakumppanisi tilanteissa, joissa haluat tavoittaa rajatun, paikallisen kohderyhmän kustannustehokkaasti ja nopeasti.

Olemme paikallisen printtimedian osaaja – koko Suomen alueella. Tilattavien paikallislehtiemme  levikki on yhteensä 705 160 kpl (Lähde: LT-kuntalevikki 2012, Levikintarkastus Oy, 2013).

Palvelumme paikalliselle mainostajalle

Tarjoamme mainostajille joustavasti mainostajan haluaman paikallissanomalehtipaketin. Pakettiin voi sisältyä kaiken kaikkiaan 5 – 133 sanomalehteä. Vuosisopimus, tekee pakettiostamisesta mainostajalle entistäkin kustannustehokkaampaa.

Yksi tilaus, yksi lasku – pakettiratkaisu säästää paikallismainostajan aikaa ja rahaa

Pakettiostaminen on mediaostajalle kustannustehokkuuden lisäksi aikaa säästävä ratkaisu. Yksi tilaus ja yksi lasku.

Paikallinen printtimedia tavoittaa sitoutuneimmat asiakkaat

Paikallislehtipaketti on oikea mediaratkaisu, kun etsit sitoutuneita lukijoita, arvokkaita kontakteja ihmisiin, joita on muuten vaikea tai lähes mahdotonta tavoittaa. Tavoittelemasi asiakkaat voivat olla niin pirteitä paluumuuttajia kuin ostovoimaisia seniorikansalaisia. Paikallislehtien lukijat ovat tosiostajia autoille, maatalouskoneille, rakennustarvikkeille, lääkkeille, matkoille.

Paikallinen printtimedia puhuttelee asiakastasi asiakkaan omalla kielellä.